Poštovana kolegice/kolega,

Pozivamo Vas na Godišnju skupštinu Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora (HDFRM), koja će se održati u subotu, 10.03.2007. u 12h u Bizovcu, Odjel za rehabilitaciju KB Osijek. Na ovaj način želimo pridati važnost svim dijelovima Hrvatske tako da svaka godišnja skupština bude u drugom dijelu zemlje, a Izborna svake četvrte godine u Zagrebu.

Za sudionike će iz Zagreba biti organiziran besplatni autobusni prijevoz. Polazak će biti s Autobusnog kolodvora Zagreb, peron 504 ili 505 u 08.30h, a povratak u Zagreb planiran je oko 22h.

Molimo sve zainteresirane da se jave tajniku dr. Saši Moslavcu najkasnije do 16.02.2007., kako bismo pravodobno organizirali autobus. U slučaju prijave manje od 40 putnika, neće biti organiziranog prijevoza. Kontakt molimo na telefon 098 9253 150 ili e-mail.

Dnevni red:

1. Izvješće predsjednika HDFRM (izvjestitelj: doc.dr.sc. Ivan Džidić)

2. Izvješće tajnika HDFRM (izvjestitelj: dr. Saša Moslavac)

3. Izvješće rizničara HDFRM (izvjestitelj: mr.sc.dr. Marica Brenčić-Dlesk)

4. Razno

Nakon Skupštine slijedi predavanje dr. Božidara Egića: “Manualna medicina: mit, opsjena ili neophodni dio rehabilitacijskog procesa?”

Prisustvovanje predavanju biti će bodovano sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Nakon ručka u organizaciji Društva za sve sudionike, slijedi obilazak ustanove domaćina i druženje.

Predviđa se sastanak Upravnog odbora HDFRM, o čemu će članovi biti pravodobno obaviješteni.

Sudionike koji namjeravaju prespavati u Bizovcu, molimo da se što prije jave na telefon 031 685-100.

Pozivamo Vas da i dalje aktivno participirate u radu Društva, te da ažurnom uplatom članarine za 2007. godinu prema priloženoj uplatnici osigurate članska prava i nakon 31.03.2007. Umirovljeni liječnici ne plaćaju članarinu, ali je uplatnica stigla radi evidencije, te ih samo molimo da se jave tajniku dr. Saši Moslavcu.

Članove kod kojih ima promjena osobnih podataka (adresa, radno mjesto, željena adresa za poštu, e-mail, tel. i slično), molimo da se jave tajniku dr. Saši Moslavcu. Molimo Vas da o ovim našim aktivnostima u svojim sredinama obavijestite kolege koji žele biti članovi.

Vjerujemo da smo zajedničkom aktivnošću u protekloj godini osigurali kvalitetan rad našeg Društva te ga unaprijedili u granicama mogućnosti, a nastavit ćemo i dalje, kako stručnim tako i strukovnim aktivnostima.

Srdačno Vas pozdravljamo, uz doviđenja u Bizovcu,

Predsjednik HDFRM, doc.dr.sc. Ivan Džidić