POZIV MINISTARSTVA ZDRAVLJA STRUČNIM DRUŠTVIMA HLZ


Ministarstvo zdravlja RH poziva sva stručna društva da se uključe u izradu stručne podloge za donošenje novog Pravilnika o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti.

Upravni odbor Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijku medicinu drži da bi bilo dobro da se uključimo. Stoga, svi članovi našeg Društva su pozvani da svoje prijedloge pošalju čim prije (rok za primjedbe i prijedloge prema Ministarstvu je 23. lipnja 2016.), na e-mail tajnice, dr. Daniele Šošo ( soso.daniela@gmail.com ).

Predsjenik Društva prof. dr. sc. Tonko Vak je predložio da koordinatorica aktivnosti u ovoj stvari bude prim. dr. Katarina Sekelj Kauzlarić.

Nakon objedinjenja prijedloga uputili bismo zajednički dopis prema Ministarstvu zdravlja RH.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PREDSJEDNICIMA STRUČNIH DRUŠTAVA HLZ-a


Poštovani,

šaljemo vam na uvid dopis koji smo zaprimili iz MiZ-a.

Molimo stručna društva koja se žele uključiti u izradu stručne podloge za donošenje novog Pravilnika o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti, da svoje prijedloge dostave u Ministarstvo zdravlja na e-mail adresu vesna.sokol@miz.hr .

S poštovanjem,

Tajništvo HLZ-a